• Haberler
  • Edirne
  • Atmaca, 'millete faydamız olacaksa eğer herkesle birlikte oluruz'

Atmaca, 'millete faydamız olacaksa eğer herkesle birlikte oluruz'

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca Edirne'de Bir dizi ziyaretlerde bulunarak yapılan çalışmalarla ilgili düzenlenen basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Atmaca, 'millete faydamız olacaksa eğer herkesle birlikte oluruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 “Milletin Vekilleri, Milletle Birlikte” buluşmaları çerçevesinde Edirne’ye gelen Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, İl Başkanlığı’ndaki toplantıda yaptığı açıklamada, yerel seçim çalışmaları hakkında da açıklama yaptı.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda gündem değerlendiren Saadet Partisi Bursa Milletvekili Atmaca, gazetecilerin sorularını da cevapladı.

Milletin sesi olmaya devam edeceklerini dile getiren Atmaca, Yerel seçim çalışmaları hakkında da bilgilendirdi.

Yerel seçimin farklı bir uygulama olduğunu söyleyen Atmaca, “Türkiye’de tüm il ve ilçelerde tek başımıza girme hazırlığındayız. Hedef sonuç almaksa, bir kısım yerlerde bir takım dirsek temasları olabilir. Bu tür oluşumlara kapalı değiliz. Bu millete faydamız olacaksa eğer biz herkesle birlikte oluruz. Tarihimiz bunun örnekleriyle dolu. Siyasi partiler seçim için vardır, seçimde sonuç almak için vardır. Bir takım fikir kulüpleri değildir ve sonuç almak zorunda. Partinin devamını ve başarısını yükseltmek için bunlar önemlidir. İttifakta biz ortağı bize yakınlığı ile ilgili ayırt etmeyiz. Bu konuda anlaştıktan sonra herkesle anlaşırız. Birçok ilimizde ve ilçelerde görüşmelerimiz var ama resmi bir ittifak yok” şeklinde konuştu.   Dilek Şahin