• Haberler
  • Edirne
  • Arpacı, festivalde başarıya imza atan öğrencileri ziyaret etti

Arpacı, festivalde başarıya imza atan öğrencileri ziyaret etti

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak ve sektör temsilcileri 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali Şampiyonu öğrencileri ziyaret etti.

Arpacı, festivalde başarıya imza atan öğrencileri ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul’da düzenlenen 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yemek yarışmasında rakiplerine karşı ter döken Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 15 madalya kazanarak büyük başarıya imza attı.

'Dünyanın Lezzeti Burada' sloganı ile Dünya Aşçılar Birliği (WACS) tarafından 'kıtalararası' unvanı alan Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından Dünya Aşçılar Birliği (WACS) iş birliği ile 13-16 Aralık tarihleri arasında Tuzla Marina'da düzenlendi. Bu yıl 20'ncisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, birçok ülkeden gelen genç aşçıların uluslararası düzeyde çıkardıkları tabaklarla yarıştığı bir festival oldu. Festivalde Türkiye'den genç aşçılar da birbirinden farklı yemeklerle düzenlenen yarışmalara katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak Katıldıkları 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivalinde Edirne’yi başarıyla temsil eden Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerini ziyaret etti.

Öğrencileri ve kendilerini yetiştiren öğretmenleri tebrik eden Arpacı, Öğrencilere her türlü desteği sağlayan sektör temsilcilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.   Haber Merkezi

HABER MERKEZİ