VATANDAŞIN MİLLİ DEĞERLERİYLE DALGA GEÇTİLER
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, CHP Edirne Enez İlçe Başkanı'nın sosyal medyada paylaşılan videoda 'Ramazan Ayını içki sofrası ile karşılıyoruz' sözlerine tepki gösterdi. İba 'Siz bu milletin dini değerleriyle alay edemezsiniz! Mübarek Ramazan-ı Şerifimizi rakı sofranıza meze edemezsiniz!' dedi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu, Ramazan ayına bir gün kala büyük bir skandala imza attı, tepkilere neden oldu.
Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, mübarek ramazan ayını rakı sofrası kurarak karşıladığını söyleyen Avcu, 'Mehmet eniştemin bahçede ramazan karşılaması yapıyoruz. Dost meclisi kapanış yani...' dedi.
CHP Enez İlçe Başkanının videodaki sözlerine tepki gösteren Başkan İba, 'Siz bu milletin dini değerleriyle alay edemezsiniz! Siz bu milletin mukaddes günleriyle alay edemezsiniz! Enez'in CHP'li ilçe Başkanı! Rakınızı nerede ne zaman içiyorsanız için! Mübarek Ramazan-ı Şerifimizi rakı sofranıza meze edemezsiniz!' şeklinde konuştu.
Haber Merkezi