Motosiklet kazası can aldı
Edirne'de otomobil ile motosikletin karıştığı trafik kazasında genç bir sürücü yaşamını yitirirken, bir kişi de yaralandı.
Kaza, Atatürk Mahallesi Hasan Maksutoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre H.E. idaresindeki 39 ADC 258 plakalı motosiklet, S.T. yönetimindeki 22 NP 139 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan motosiklet sürücüsü H.E. ile otomobil sürücüsü S.T., ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü H.E., hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
Öte yandan kazanın meydana geldiği anlar, cadde üzerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde çarpışmanın ardından motosiklet sürücüsünün metrelerce savrulduğu görüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı.