Aileler hep birlikte hamburger yaptı
Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı ve 30 Haziran Koruyucu Aile Günü kapsamında özel bir etkinliğe imza attı. Koruyucu aileler ve çocukları, Edirne Gastronomi Akademisi iş birliğiyle düzenlenen hamburger atölyesinde bir araya geldi.
Etkinlik kapsamında önce akademi şeflerinden hamburger yapımı hakkında eğitim alan aileler ve çocuklar, öğrendiklerini mutfakta uygulama fırsatı buldu. Kendi elleriyle hazırladıkları hamburgerleri pişirip afiyetle yiyen katılımcılar, hem keyifli hem de öğretici bir gün geçirdi.
Etkinliğe katılan koruyucu aileler, çocuklarla birlikte mutfağa girmenin hem eğlenceli hem de bağları güçlendirici bir deneyim olduğunu ifade etti. İl Müdürlüğü yetkilileri ise bu tür etkinliklerle koruyucu ailelerin ve çocukların sosyal bağlarını pekiştirmeyi, aynı zamanda 2025 Aile Yılı teması doğrultusunda aile olmanın önemine dikkat çekmeyi hedeflediklerini belirtti.
Edirne Gastronomi Akademisi yetkilileri de toplumun her kesimiyle böylesine anlamlı etkinliklerde buluşmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, iş birliğinin devam edeceğini vurguladı.
Etkinlik sonunda çocuklara küçük hediyeler takdim edildi.