Altın madeni değer kazanmaya devam ediyor

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Son günlerde artışını sürdüren altın fiyatlarının önümüzde günlerde de artışını sürdürmesini beklediklerini belirten Kuyumcu Rahmi Cömert, dünyanın herhangi bir noktasında yaşanan her olayda altın fiyatlarının etkilendiğini ve fiyatların yukarı yönde ilerlemeye devam edeceğini söyledi.

Altın madeni değer kazanmaya devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın madenine az rastlanılmasından dolayı çok değerli bir ürün olduğunu ve her kıvılcımdan etkilendiğini belirterek, artışa geçtiğini söyleyen Edirne Kuyumcularından Rahmi Cömert, yatırım düşünen vatandaşların altına yönelmesi için tavsiyelerde bulundu.

Dünya genelinde yaşanan olaylardan etkilenen altın sektörü sürekli sert inişler ve çıkışlarla gündeme geliyor. En güvenli yatırım sektörünün altın olduğunu belirten Cömert, vatandaşların genellikle gram altın alarak yatırım yaptıklarını söyledi.
            Cömert, “Çeyrek altın fiyatları 2050 liradan, gram altın fiyatları ise 2021 liradan satışa sunuluyor. Altın fiyatları karşısında vatandaşlar gram altını tercih ediyor.” Şeklinde konuştu.
            Edirne’nin diğer illere göre sınır kenti olmasının avantajlarının olduğunu aktaran Cömert,
düğün sezonunun yaklaşması ve komşu ülke Bulgaristan ve Yunanistan’dan gelen turistler ile birlikte piyasanın sürekli hareketli olduğunu belirtti. Ebru Yıldız Günenç

 

EBRU YILDIZ GÜNENÇ