Altın alıcısına kazandırmaya devam ediyor

Altında yükseliş devam ediyor. Edirneli Kuyumcu Esnaflarından Rahmi Cömert, altındaki yükselişin yatırımcıların yüzünü güldürdüğünü ve vatandaşların altına yatırım yapmaları konusunda uyardı.

Altın alıcısına kazandırmaya devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket devam ediyor. Edirneli Kuyumcu Esnaflarından Rahmi Cömert, altının yükselişini önümüzdeki günlerde de sürdüreceğini bu nedenle yatırım yapmak isteyenlerin altına yönelmesini tavsiye etti

Yukarı yönlü hareketini sürdüren değerli madene yatırım yapmayı düşünenler için bilgi veren Cömert, yatırımcıların gönül rahatlığı ile altına yönelebileceklerini söyledi.

Altın fiyatlarında sert yükselişlerin deva edeceğini belirten Cömert, “Bundan sonra da bu sert yükselişleri görmeye devam edeceğiz. Şubat ayı normal seyretti ama üçüncü ayda altınların 3 bin 300 olacağını söylemiştik şu an itibariyle has satışın fiyatı 2 bin 300 liradan işlem görüyor. Hızlı şekilde yükselişler devam ediyor.” Dedi.

Altının en güvenli liman olduğunu dile getiren Cömert, “Parası olan hiç düşünmeden parasını altına çevirebilir. Vatandaşlar korkmasın direkt altına yatırım yapsın. Altın fiyatları her geçen gün artmaya ve yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor.” Şeklinde konuştu.

Altının hem takı hem de yatırım aracı olduğunu aktaran Cömert, “ vatandaşlar altına hiç tereddüt etmeden yatırım yapabilir. Gönül rahatlığıyla takı şeklinde de alabilir. Yatırım yapan vatandaşlar mutlu biz de mutluyuz. Çeyrek altının satış fiyatı 3 bin 980 lira, tam altın 15 bin 920 lira, Reşat altın 16 bin 83 liradan alıcısıyla buluşuyor.  ” İfadelerini kullandı.

Vatandaşlara seslenen Cömert, “2024 yılında herkes altını hem yatırım hem de takı aracı olarak düşünebilir. Altın kısa sürede kendini amorte ediyor. Altın yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Şu ana kadar altına yatırım yapan herkes mutlu. Vatandaşlara sesleniyorum şu an paranız var kesinlikle altına yatırım yapın. Kenarda parası olan sakın altın yüksek alamayız diye düşünmesin altın fiyatları artmaya devam edecek.” dedi.  Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar