'Ali Nazik' sahibine teslim edildi

Edirne'de 'Ali Nazik' adını evcil hayvanı kaybolan vatandaşın köpeğini polis ekipleri bularak sahibine teslim etti.

'Ali Nazik' sahibine teslim edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de İstasyon Mahallesi’nde yaşayan 52 yaşındaki Şirin Bilat, pinscher cinsi ve "Ali Nazik” adını verdiği köpeğini bakması için yakın arkadaşına emanet etti. Daha sonra köpeğinin kaybolduğunu öğrenen Bilat, polis ekiplerini arayarak durumu anlattı.

Polis ekipleri kentte büyük çalışma yaparak köpeği buldu. 

Kentteki bir alışveriş merkezi önüne bağlanan köpeğin bir erkek tarafından alındığı belirlendi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri köpeği alan şahsa ulaştı.

Polis ekipleri, köpeği sahibine teslim etti.

Köpeği kaybolduğu için çok koktuğunu dile getiren Bilat, “Çok korktum. Köpeği alan kişi de hayvansever biriymiş, Ali Nazik'i birkaç gün misafir etmiş. Köpeğimi çok seviyorum.” Dedi.

Polis ekiplerinin önemli işleri arasında kendisiyle ilgilendiği için teşekkür eden Bilat,  "Çok önemli işleri arasında bu işle ilgilenmezler diye düşünmüştüm ama ilgilendiler, doğum günümde köpeğimi getirdiklerinde kalbim duracak gibi oldu. İnsan evladını bulunca nasıl mutlu olursa o heyecanı yaşadım. Dünyanın en güzel hediyesi köpeğimin bulunması oldu. Polis ekiplerine biraz hırçınlık yapmış ama bir zararı olmamış. Çok yakışıklı ve güzel bir köpek. Mahalledeki komşularım da köpeğimi çok seviyor. Mahallemizin maskotu gibi." İfadelerini kullandı.  Dilek Şahin