• Haberler
  • Edirne
  • Aksoy, 'Yaşamak İstiyorum' filmindeki süreci paylaştı

Aksoy, 'Yaşamak İstiyorum' filmindeki süreci paylaştı

Yunus Şevik'in yönetmenliğini yaptığı 'Yaşamak İstiyorum'  sinema filminde başrolde yer alan Yavuz Aksoy, çekimlerin ardından Edirne'ye dönerek film süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Aksoy, 'Yaşamak İstiyorum' filmindeki süreci paylaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de yaşayan ve oyunculuk yapan Yavuz Aksoy, Yunus Şevik’in yönetmenliğini üstlendiği “Yaşamak İstiyorum” sinema filminde başrolde yer aldı.

Filmin 5 Nisan’da vizyona gireceğini söyleyen Aksoy,  yönetmen Şevik’in sosyal medya üzerinden yaptığı realtiy Show programının bir bölümünden esinlenerek sinemalara taşıyarak gerecek yaşam hikâyesinden esinlendiğini aktardı.

Vatandaşlara gerçek yaşamdan esinlenen filmi izlemelerini tavsiye eden Aksoy, “Sevgi Görmez'in hayat hikayesinin anlatıldığı filmde bende onun kocası rolünde oynadım. Sinema filminin Yönetmenliğini Yunus Şevik, senaristliğini de Esma Şevik hocalarımın yaptığı bu gerçek hayat hikâyesini izlemenizi tavsiye ederim.” Şeklinde konuştu.

Oyunculuk mesleğine7 yıl figüranlık yaparak başladığını ve kendini geliştirerek yükseldiğini dile getiren Aksoy, “Yönetmenimiz işini çok ciddiye alıyor. Bu ciddiyette bizlere olumlu yansıdı. Çekimlerimiz ciddiyetle yürüdü. Filmin her aşamasında yer alan yönetmenimiz ince eledi sık dokudu. Sonuç olarak da çok kaliteli bir hayat hikayesi çıktı ortaya. Çekimlerden önce hikâyeyi Sevgi Görmez’den dinlemek çok iyi oldu. Hikayeyi dinlerken gözlerim doldu ve o ruh haline büründüm.” İfadelerini kullandı.

Oyuncu adaylarına tavsiyelerde bulunan Aksoy,  her zaman bir basamak üstünü hedefleyerek ilerliyorum.  Dizi ve filmlerde rol alarak çalışmaya devam edeceğim ve kendimi geliştireceğim. Oyuncu adaylarına tavsiyem kendilerini sürekli geliştirsinler. Bu meslekte her zaman kendinizi geliştirmelisiniz. Asla ben oldum dememelisiniz. Gerekli eğitimleri aldıktan sonra set ortamında yer almak çok önemli. Set tozunu yutmadan oyuncu olunmaz.” Dedi. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN