Akşener'in mitingi nedeniyle Zafer Partisinin iletişim çadırı kaldırıldı

Edirne'de Saraçlar Caddesinde il seçim kurulu kararı ile Zafer Partisi Edirne Teşkilatının seçim iletişim çadırları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mitingi nedeniyle kaldırıldı. İYİ Parti Lideri Akşener'in mitingi nedeniyle kaldırılan siyasi partilerin iletişim çadırları gece 01:00 itibariyle tekrar kurulacak.

Akşener'in mitingi nedeniyle Zafer Partisinin iletişim çadırı kaldırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de Millet İttfakı ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mitingi nedeniyle Saraçlar Caddesine kurulan Zafer Partisi iletişim çadırı kaldırıldı.
İletişim çadırının kaldırılması hakkında açıklamalarda bulunan zafer partisi Edirne Kurucular Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kürşad Şendal, “Edindiğimiz bilgiye göre de isim ve makamı bizce bilinen şahsı bizzat göstererek parti bayraklarınız ve görsellerinizi gece yarısı bıçakla kesme planı yapıyorlar, demeleri üzerine söz konusu şahısla şahsen yüz yüze görüştüm.  Bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyorum.  Sakın böyle bir girişimde bulunmayın. Edirne huzur kentidir.” dedi.
              Şendal, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Hanımın Edirne Saraçlar Caddesinde partisince tertiplenen mitingde konuşma yapacağını, aynı cadde üzerinde bulunan Zafer Partisi Seçim İletişim Çadırımızın kaldırılması için çeşitli girişimlerde bulunulduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Edirne huzur kentidir.

“Huzurumuzu bozmayalım.”

Zafer Partisi Edirne Kurucular Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Şendal; “Huzurumuzu bozmayalım, hangi partiye mensup olursa olsun Edirneli hemşerilerimizin güvenliği, seçimin sağlıklı ve demokratik ortamda yapılması için hepimiz sorumluluğumuzun farkında olalım. Bugün geldiğimiz noktada miting başlayacak tekrar bir dilekçe verilerek il seçim kurulunun almış olduğu kararın seçim çadırı olarak kullandığımız çadırın kaldırılması kararı alınmış. Biz de bu karara uyarak çadırımızı kaldırıyoruz. Biz Zafer Partisi olarak asla terör ve teröristlerin yanında olmayacağız.  Zafer Partisinin seçim iletişim çadırı miting sonrası gece 01.00 itibari ile tekrardan saraçlar caddesindeki yerine kurulacak.” Dedi.