• Haberler
  • Edirne
  • AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Cambaz, görevi bıraktığını duyurdu

AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Cambaz, görevi bıraktığını duyurdu

AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz, yaptığı yazılı açıklamayla görevi bıraktığını duyurdu.

AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Cambaz, görevi bıraktığını duyurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cambaz yazılı açıklamasında, üç yıldır AK Parti’nin Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirtti ve şunları kaydetti:

“Üç yıldır mukaddes Edirnemizde AK Partimizin Gençlik Kolları İl Başkanlığını yürütüyorum. Çok şükrediyorum ki Rabbim bizlere böyle bir dünya lideriyle yol yürüme fırsatı sundu, zaferler nasip etti. AK Parti, yeniliğin değişimin partisi. AK Parti, gençlerin geleceğin partisi.  Bu genç yaşta omuzlarımıza yüklenen sorumluluklarla bu davanın bayraktarlığını, sancaktarlığını, hizmetkârlığını yapmak bize de nasip oldu. Rabbime hamd olsun. Bugüne kadar emek verdiğimiz teşkilatımıza daha iyi hizmet edebilmek için; kan değişimi, yenilenme, gençleşme ilkelerimiz gereği görevden af talebimizi genel merkezimize iletmiş bulunuyorum. Şimdi bu sancaktarlığı başka bir kardeşimize devredeceğiz.”

Görev süresini alnının akıyla hiçbir olumsuzluk yaşamadan sonlandırdığını ifade eden Cambaz, makam ve görevlerin gelip geçici olduğunu aktardı.

Cambaz, bunun bir veda, kapanış veya bitiş olmadığını belirterek, “Bu bir Fatiha’dır. Bir başlangıçtır. Bu şarkı burada bitmez diyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz. Bu vesile ile bizlere genç yaşta milletvekili adaylığı, il başkanlığı gibi görevlere uygun gören, gençleri yedek kulübesinde değil ilk 11’de sahaya süren, gençliğe abilik, şehrimize hizmetkârlık yapma imkânı sağlayan dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Cambaz, görev süresince uyum içerisinde çalıştığı teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ