50 kişilik ekip, konser alanında temizlik çalışması gerçekleştirdi

Erikli Sahili Danişment Festival alanında 3-7 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen Trakya Müzik Festivali tamamlanmasının ardından 50 kişilik ekip, konser alanında temizlik çalışması gerçekleştirdi.

50 kişilik ekip, konser alanında temizlik çalışması gerçekleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgenin en büyük festivallerinden olan Trakya Müzik Festivali sona erdi. 3-7 Ağustos tarihleri arasında Erikli Sahili Danişment Festival alanında gerçekleştirilen konserlerin ardında 50 kişilik ekip temizlik çalışması gerçekleştirdi. Her yıl düzenlenen Trakya Müzik Festivaline ilgi her geçen gün artıyor. Pandemi dönemi boyunca gerçekleştirilemeyen festival bu yıl binlerce müzikseverin katılımıyla Erikli Sahili Danişment Festival yapıldı.

Festivalde Haluk Levent, Hayko Cepkin, Edip Akbayram, Moğollar, Nil Karaibrahimgil, Sefo, Yeni Türkü, Duman, Cem Adrian, Madrigal, Retrobüs, Norm Ender ünlü sanatçılar renkli sahne şovlarıyla müzikseverleri eğlendirdi. İzleyiciler sanatçılarla birlikte hem duygulandı hem de coştu.

Keşan'da bulunan Erikli Sahili Danişment Festival alanında gerçekleştirilen Trakya Müzik Festivali'ne binlerce müzik sever katıldı. İlk gün Gripin, Emir Can İğrek ve Can Ozan'ın sahne aldığı festival, özellikle hafta sonu binlerce müzikseveri ağırladı.

                Trakya Müzik Festivali, sağlık ekiplerinden güvenlik önlemlerine kadar birçok noktada üst düzey tedbirler çerçevesinde gerçekleşti. Müzikseverler organizasyona tam not verdi. Erikli Sahili Danişment Festival alanında gerçekleşen Trakya Müzik Festivali'nin ardından çevre duyarlılığı adına çalışmalar gerçekleştirildi. Festivalin bulunduğu ve çadırların kurulduğu alanda oluşturulan ekiplerle beraber kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. 50 kişiden oluşturulan ekip tüm alana yayılarak çöpleri topladı. Gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının ardından alan ilk günkü gibi tertemiz bir hal aldı.

'2022 yılının da en iyi festivali olma yolunda hızla ilerliyoruz'

Trakya Müzik Festivali hakkında konuşan Trakya Organizasyon ortaklarından Ümit Özel; 'Bu yıl Edirne valimiz Sayın Hüseyin Kürşat Kırbıyık tarafından Danışment'te bir festival alanı belirlendi. Valilik, belediye ve kolluk kuvvetleri tarafından koordineli bir şekilde güzel bir festival gerçekleştirildi. Binlerce müzik sever ile buluşuldu. Türkiye'ye mal olmuş bir marka olan Trakya Müzik Festivali farklı projelerle ilerleyen günlerde tekrar müzik severlerle buluşacak. 2019 yılında en iyi festival seçilen Trakya Müzik Festivali'nin, 2022 yılının da en iyi festivali olma yolunda hızla ilerliyoruz.' dedi.

Pandemi döneminin ardından yapılan en büyük müzik organizasyonu olma özelliği taşıyan Trakya Müzik Festivali hakkında açıklamalarda bulunan Aziz Gül,  'Başarılı bir festival geçirdik. Her hangi bir sorun ile karşılaşmadık. Sanatçılar ve izleyenlerimiz mutlu ayrıldı. Önümüzdeki projelerde daha iyilerini yapma çabamız olacak' şeklinde konuştu. Ebru Yıldız Günenç