19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM

19 Mayıs, özgürlüğüne ve özellikle de bağımsızlığına düşkün Türk milletine vurulmak istenen esaret zincirlerinin parçalanması kararlılığının ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna öncülük eden Kurtuluş Savaşı'nın ilk kıvılcımıdır.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs günü aynı zamanda, milli hafızamızda çok önemli yer tutan 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi başarıların da kaynağıdır. İşte millet olarak böylesine kıymetli günün 103. yıl dönümüne ulaşmış olmanın sevincini ve haklı gururunu hep birlikte coşkuyla yaşıyoruz.

 19 Mayıs'ın yıldönümünde, bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için, ülkemize sahip çıkmalı; geçmişte verilen mücadelelerin önemini, genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız.  Kurtuluş mücadelemizin sembol günü olan bu günün, Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı değerli gençlerimize, bizlere armağan edilmesi, gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi son derece anlamlıdır. Bu değerli emaneti sonsuza kadar yaşatmak ve korumak da gençlerimizin yani bizlerin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle böyle bir günü bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi ve milli mücadeleye destek veren kahraman milletimizi saygıyla anıyor, bu günümüzün ve geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.