1. Murat Anadolu Lisesi yılsonu kermesi düzenledi

Edirne'nin en köklü ve eski okullarından 1. Murat Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından kermes düzenlendi. Kermeste elde edilecek gelirler, öğrencilerin eğitim masrafları için kullanılacak.

1. Murat Anadolu Lisesi yılsonu kermesi düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de Eski Cami arkasında yer alan Antik Park'ta düzenlenen yılsonu kermesi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Kermeste el emeği göz nuru ürünler alıcıların beğenisine sunuldu.

Edirne’nin en köklü ve eski okullarından birisi olan 1’nci Murat Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından organize edilen kermese katılan Okul Müdürü Yakup Öz, gazetecilere açıklamada bulundu. 

Öz, Kermesten elde edilecek gelirlerin, ihtiyacı olan öğrencilerin eğitim ve öğretimi için kullanılacağını söyledi.

 Satışlardan küçükte olsa gelir elde etmek istediklerini dile getiren Öz, “Eğitim öğretim yılında tüm okullar kendi alanında kermes yapıp okula katkı sağlar. Bizler de Okul Aile Birliğimizin hazırlamış olduğu kermese katıldık. Velilerimizin yapmış olduğu ürünleri ve aynı zamanda okulumuzdaki halk eğitim kursundaki hocalarımızın ürünlerini Edirne insanıyla paylaşıyor ve satışını yapıp okulumuza küçük de olsa bir gelir elde etmek istiyoruz. Elde edeceğimiz gelirleri de ihtiyacı olan öğrencilerimizin eğitim öğretimi için kullanacağız.” Dedi.