'˜Narkorehberimizce' ekipleri annelere sunum yaptı

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü '˜Narkorehberimizce' ekipleri Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Fevzi Paşa Kurs Merkezi Eğitici ve Kursiyerlerine yönelik 'En İyi Narkotik Polisi Anne' sunumu yaptı.

'˜Narkorehberimizce' ekipleri annelere sunum yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

                Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Fevzi Paşa Kurs Merkezi Eğitici ve Kursiyerlerine yönelik Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü '˜Narkorehberimizce' ekipleri '˜En İyi Narkotik Polisi ANNE' sunumu gerçekleştirdi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü '˜Narkorehberimizce' ekipleri tarafından gerçekleştirilen sunumda annelerin çocuklarını uyuşturucudan nasıl koruyacağı ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında bilgilendirme yapıldı. Sunumda ayrıca annelere '˜UYUMA' uygulaması hakkında eğitim verildi.

                '˜En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi kapsamında gerçekleştirilen seminerlerin amacının uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalıklarının artırılması yönünde olduğu belirtildi.

Kampanyanın hedeflerinden birinin ise annelerin aracılığıyla, uyuşturucu kullanımının erken tespiti ve bağımlılık sarmalına yakalanmadan çocuklara müdahale edilmesi olduğu aktarıldı.