'˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla hazırlanan broşürler vatandaşa dağıtıldı

Kadına şiddetin engellenmesi ve bu konudaki duyarlılığı artırmak amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından çeşitli uygulamalar yapılıyor. Bu kapsamda Edirne'de '˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla hazırlanan broşürler Ulus Pazarı'nda erkek vatandaşlara dağıtıldı. Broşürün amacı kadına şiddetin önüne geçmek ve bu konudaki duyarlılığı arttırmak olarak belirtildi.

'˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla hazırlanan broşürler vatandaşa dağıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

                Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Jandarma, müftülük ile Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Edirne İl Müdürlüğü Ekipleri tarafından erkek vatandaşlara dağıtılan broşür ile bilgilendirme yapıldı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Jandarma, müftülük ile Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Edirne İl Müdürlüğü personelleri kentteki ve pazardaki erkek vatandaşlara aile için ve kadına şiddetle mücadele çalışmalarının önemi anlatıldı ve bilgilendirme yapıldı.

                Düzenlenen etkinlik çerçevesinde '˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla hazırlanan broşürlerin dağıtımı gerçekleştirildi. Broşürü okuyan vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını ve duyarlılığın artması için daha fazla çalışma yapılması gerektiğini söyledi.