TEMAD iftar programında bir araya geldi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanlığı iftar programı düzenledi.

TEMAD iftar programında bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne İl Başkanlığı, dernek üyeleriyle iftar programında bir araya geldi. Üyeler hazırlanan sofralarda birlikte oruç açtı. Dernek üyeleri tarafından yoğun katılım gösterilen programda TEMAD'ın bir aile olduğu vurgusuna dikkat çekildi.

Ailece oturulan iftar sofraları Ramazan Ayının manevi havasına ayrı bir güzellik ve anlam kattığını belirten TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, “TEMAD Edirne İl Başkanlığı, ortak değerlere sahip ve asla sarsılmayacak bir gönül bağı ile bir birine kenetlenmiş büyük bir ailenin adıdır. Bu ailenin bireyleri vatan aşkı ile geçen ömrünün birçok iftarını ailesinden ayrı yapmak zorunda kalan kahramanlardan oluşmaktadır.  Bugün bu iftar soframızda ailemizle birlikte oturuyor olmanın huzurunu yaşıyoruz. Her geçen gün yeni katılımlarla daha da büyüyen ve güç kazanan TEMAD’ın bu gücünü bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu yararına faaliyetlerde kullanmaya azami gayret gösterecektir.” Dedi.

Bildiş, bu akşam olduğu gibi bayramda da tek yürek olarak buluşacaklarını ve iftar sofrasını paylaşan tüm üyelere teşekkür etti. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN