Kuyumcularda Anneler Günü'ne özel kampanya

Edirne'deki esnaflar 12 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü öncesi hazırlıklarını tamamladı. Kuyumcu Esnafı Çağla Cömert, en özel ve kampanyalı ürünlerle müşterilerini beklemeye başladıklarını belirtti.

Kuyumcularda Anneler Günü'ne özel kampanya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anneler Günü’ne kısa bir süre sevdiklerini mutlu etmek için hediyelik telaşına düşen vatandaşlar, çarşı ve pazarlarda hareketlilik oluşturmaya başladı.

Anneler Günü öncesi yaşanan yoğunluk esnafın yüzünü güldürdü. Çeşitli kampanyalar hazırlayan esnaflar müşterilerine beklemeye başladı.

Annesine en güzel hediyeyi bulabilmek çeşitli mağazaları dolaşan vatandaşlar şık ve anlamlı hediye için kuyumcuların yolunu tuttu.

 Altın fiyatlarında yaşanan düşüşün piyasaları hareketlendirdiğini söyleyen Çağla Cömert, “Anneler Günü'ne özel bu yıl normal takı ve aksesuarların yanında ziynet eşyası, kolyeler, çeyrek altınlar ve çeyrek altınlı bilekliklerin de gündeme gelmeye başladı. Hem annelerin yüzünü güldürmek, hem de hediye alacak kişilerin ceplerini düşünmek için çeşitli ürünlerde indirimler mevcut.” Dedi.

Cömert, yaz öncesinde altın fiyatlarındaki düşüşün vatandaşlara ve evlenecek çiftlere alım fırsatı sunduğunu fiyatlar yükselmeden kenarda parası olanların bu durumdan yararlanması gerektiğini dile getirdi.

Cömert, yaz aylarında çeyrek altının 5 bin lira olmasını beklediklerini aktardı.

Anneler Günü'nde de müşterilere güzel indirimler yapacaklarını belirten Cömert, “Hediye paketlerimiz de güzel, müşterilerimizin zevklerine hitap edeceğini düşünüyoruz. Her ürünümüzde müşterilerimize sonradan değişim imkanı sunuyoruz. O da önemli bir şey çünkü her ürün beğenilmeyebiliyor. Ürünlerimizin daha sonraki garantisi de her şeyi bize ait. Bu yıl en çok Anneler Günü'nde yonca kolyelerimiz, Pandora ve çeyrek altınlı bilekliklerimiz gündemde. Herkesi alışveriş yapmaya bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Cömert, önümüzdeki haftalarda da indirimlerin devam edeceğini ve çeşitli kampanyaların olacağını ifade etti. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ