İba, 'Sanayi Esnafımızla değerlendirme yapmadan harekete geçmeyiz'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, son günlerde sosyal medya üzerinde Yeni Sanayi Sitesi'ne ilişkin çıkan dedikoduların gerçeği yansıtmadığını söyledi. İba, 'Biz esnafımızla karşılıklı değerlendirme yapmadan harekete geçmeyeceğiz.' Dedi.

İba, 'Sanayi Esnafımızla değerlendirme yapmadan harekete geçmeyiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Sosyal medyada ve halk arasında Yeni Sanayi Sitesi hakkında çıkan sanayi sitesinin yıkılacağına dair dedikodular hakkında açıklamalarda bulundu.

İba, 5 yıldır Edirne Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla sıkça buluştuklarını vurgulayarak, “Biz Sanayi Sitesi’ni kaldırmak gibi bir cümle kullanmadık. Böyle bir düşünce aklımızdan geçmedi. Biz böyle bir söylemde bulunmadık. Bizler esnafımızın istekleri ve taleplerini yerine getireceğiz. Onların sıkıntılarını en kısa sürede gidereceğiz. Eğer esnafımızdan sanayi sitesiyle ilgili bir düzenleme talep veya başka bir istek gelirse onlarla oturur konuşuruz. Ortak bir karar veririz ve uygularız. Biz esnafımızla karşılıklı değerlendirme yapmadan harekete geçmeyeceğiz. Onların süreçte olmadığı hiçbir kararı almayacağız. Bilinçli ve maksatlı olarak bir takım spekülasyonlar yaratıp algı oluşturmaya çalışıyorlar. Esnafımız bizi tanıyor biz esnafımızı tanıyoruz. Onlarda bizim değerlendirme yapmadan böyle bir şey yapmayacağımızı çok iyi biliyor” dedi.

HABER MERKEZİ