Çocukların 23 Nisan Sevincine Kızılay Ortak Oldu

Türk Kızılay Edirne Şubesi tarafından, Saraçlar Caddesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için yüz boyama etkinliği düzenlendi.

Çocukların 23 Nisan Sevincine Kızılay Ortak Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

Edirne’de her yıl çeşitli etkinlikler kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yılda renkli görüntülere sahne oldu.

Saraçlar Caddesi’ne çadır kuran Kızılay Edirne Şubesi, yüz boyama etkinliği gerçekleştirdi. Çocuklara balon ve Türk Bayrağı edildi. Çocuklar aileleriyle birlikte dans edip keyifli vakit geçirdi.

Genç Kızılay Edirne İl Başkanı Emre Erduran, umut dolu yarınların mimarı olan tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladıklarını belirtti.

Yaklaşık 55 gönüllü ile etkinlik düzenlediklerini söyleyen Erduran, “burada Kızılay Kan merkezimizle birlikte hem kan bağışına insanlara teşvik ediyoruz. Hem de yaklaşık 55 gönüllümüz ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını coşkuyla kutluyoruz. Gönüllerimizle birlikte çocuklara balon ve bayrak hediye ettik ve yüzlerini boya yapıyoruz” dedi.  Dilek Şahin

DİLEK ŞAHİN