Alanında başarılı kadınlar, TED Edirne Koleji'ne konuk oldu

TED Edirne Koleji, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde emekçi kadınları öğrencilerle buluşturdu.

Alanında başarılı kadınlar, TED Edirne Koleji'ne konuk oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanıyor. TED Edirne Koleji de bu anlamlı günü unutmadı. Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde, kendi alanlarında fark yaratan kadınları, öğrencilerle buluşturan TED Edirne Koleji, anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.

TED Edirne Koleji, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Prof. Dr. Seda Avcı Keskin, Doç. Dr. İlknur Eruçar, Özge Üstün, Remziye Cankıran ve Şenay Salam'ı ağırladı.

TED Edirne Koleji'nin konuğu olmaktan gurur ve mutluluk duyan Prof. Dr. Seda Avcı Keskin, Doç. Dr. İlknur Eruçar, Özge Üstün, Remziye Cankıran ve Şenay Salam bilgi, birikim ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Kolejin konferans salonunda düzenlenen etkinlikte öğrenciler, konuklara merak ettiklerini sorma imkanı da buldu.

Prof. Dr. Seda Avcı Keskin, Doç. Dr. İlknur Eruçar, mesleki bilgi ve tecrübelerini anlatırken, yüzmede aldığı madalyalarla adından sıkça söz ettiren engelli yüzücü Özge Üstün, başarılarının sırlarını öğrencilerle paylaştı.

Başarılı girişimciler Remziye Cankıran ve Şenay Salam da ilham verici hikayelerini anlatarak başarılarındaki en büyük rolün mücadele etmek olduğunu belirterek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Konuklar, TED Edirne Koleji yönetimine böyle anmalı bir program düzenlediği için teşekkür etti.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ