YERLİ SEBZE VE MEYVELER TEZGÂHLARI DOLDURDU

Her hafta Çarşamba günleri 1. Murat Mahallesi'nde kurulan pazarda yerli ürünler tezgâhları doldurdu. Mevsim sebze ve meyvelerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

YERLİ SEBZE VE MEYVELER TEZGÂHLARI DOLDURDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de her hafta Çarşamba günleri 1. Murat Mahallesi'nde kurulan pazarda yerli ürünlerin bolluğu göze çarptı. Yerli üretim olan mevsim sebze meyveleri tezgâhları doldurdu. Vatandaşlar yerli ürünlere yoğun ilgi gösterdi.

Domatesten, taze fasulyeye, patatesten, soğana, patlıcandan, bibere pek çok yerli üretim ürünün fiyatlarında düşüş görüldü.Tezgâhları dolduran yaz sebze ve meyvelerinin bu yıl ki veriminin yüksek olması dolayısıyla fiyatlar da geriledi.

9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle bazı esnafların pazarda tezgâhlarını açmaması gözden kaçmadı. Çarşamba Pazarı'ndan alışverişlerini yapmak isteyen vatandaşlar yerli ürünlere yöneldi.Vatandaşlar kışlık konserve yapmak için çeşitli ürünleri satın aldı. Kış aylarında daha çok konserve olarak tüketilen sebzelerden olan domates ve taze fasulyeye olan ilgi esnafın yüzünü güldürdü.