Ülkü Ocakları şehit Çakıroğlu iftar sofrasında buluştu

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı, tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar sofrası bu yıl ise ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına düzenlendi.

Ülkü Ocakları şehit Çakıroğlu iftar sofrasında buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan ayı dolayısıyla Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı, tarafından İl başkanlığı binası önünde iftar sorası kuruldu. Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen iftar sofrasında vatandaşlar ile buluştu.

Ülkü Ocakları Edirne teşkilatı ve vatandaşlar tarafından “Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu” anısına düzenlenen iftar sofrasında konuşan Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulunarak, düzenlenen iftar yemeğinde emeği geçenlere teşekkür etti.
            Birbey, “Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı olarak her Ramazan Ayı'nda olduğu gibi bu sene de iftar soframızı sokağa kurduk. Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu İftar soframızda orucumuzu hep beraber açtık. Rabbim, tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Programa katılım sağlayan ülküdaşlarımıza, vatandaşlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Ayriyeten yapmış olduğumuz iftar programı için hazırlık aşamasından programın sonuna kadar canla başla çalışan, mücadele eden tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sağ olun, var olun.” Dedi.
            Programın sonunda da Yılmaz Coşkun’a da plaket takdim edildi. Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla bastırılan 1000 adet imsakiye de vatandaşlara dağıtıldı. 

HABER MERKEZİ