Türkiye Beyazay Derneği  Edirne Şubesi üyelerinden depremzedelere destek

Türkiye Beyazay Derneği  Edirne Şubesi üyelerinden depremzedelere destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Beyazay Derneği  Edirne Şubesi üyeleri, depremzedelerle bir araya geldi

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen yıkıcı depremlerin ardından yaraların sarılması için başlatılan seferberlik aralıksız olarak devam ediyor. Türkiye Beyazay Derneği  Edirne Şubesi üyeleri, Malatya ve köylerinde depremzedelerle bir araya geldi.

Deprem bölgelerinden olan Malatya merkez ve köylerinde depremzedelerle bir araya gelen Türkiye Beyazay Derneği  Edirne Şubesi üyeleri, ihtiyaçların karşılanması için yapılan çalışmalara destek oluyor.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye'yi yasa boğdu. Depremlerin ardından yaraların sarılması için çeşitli çalışmalar başlatıldı. Hem deprem bölgelerinde hem de kentlerde yardım seferberliği başlatıldı.  Türkiye Beyazay Derneği  Edirne Şube Başkanı Gözde Emel Baytar, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Merkez ve köylerindeki depremzede kardeşlerimizi ziyaret etti. Ailelerin temel ihtiyaçları konusunda destek olan dernek üyeleri, çocuklarına ise küçük hediyeler vererek yüzlerini güldürmeye çalıştı.

Yaşanılanların yükünün ağır olduğunu belirten Türkiye Beyazay Derneği  Edirne Şube Başkanı Gözde Emel Baytar, bu yükü paylaşarak birlikte yeniden başlayacaklarını ve yaraları hep birlikte saracaklarını ifade etti.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ