TED EDİRNE KOLEJİ'NDEN ANLAMLI YARIŞMA

Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılına özel olarak TED Edirne Koleji tarafından şiir yarışması düzenlendi. '˜Edirne'nin tarihi, kültürel ve coğrafi zenginliklerini' teması ile gerçekleştirilecek olan yarışmaya son katılım 25 Kasım.

TED EDİRNE KOLEJİ'NDEN ANLAMLI YARIŞMA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji tarafından Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılına özel "Edirne" temalı şiir yarışması düzenlenecek. Yarışmanın konusu, '˜Edirne'nin tarihi, kültürel ve coğrafi zenginliklerini' olarak belirlendi. Yarışmaya Edirne Merkez'de öğrenim gören resmi ve özel lise öğrencilerinin tümü katılabilecek.

Dünya Savaşı sırasında Mondros Mütarekesi sonrası Yunan kuvvetlerince 25 Temmuz 1920'de işgal edilen Edirne'nin, Mudanya Ateşkesi gereğince 25 Kasım 1922 tarihinde TBMM kuvvetlerince teslim alınmasıdır. Bu kapsamda Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun bu yıl 100'üncüsü kutlanacak.

Düşman işgalinden kurtuluşun 100'üncü yılına özel olarak TED Edirne Koleji tarafından şiir yarışması düzenlenecek. Yarışmaya Edirne Merkez'de resmi ve özel olarak öğrenim gören lise öğrencilerinin hepsi katılabilecek. TED Edirne Koleji tarafından gerçekleştirilecek yarışmanın konusu ise '˜Edirne'nin tarihi, kültürel ve coğrafi zenginliklerini' olarak belirlendi. Son başvuru tarihi 25 Kasım olarak duyuruldu.

Nasıl başvuru yapabilirim?

Hazırladığınız '˜Edirne'nin tarihi, kültürel ve coğrafi zenginliklerini' temanı şiirinizi eğ[email protected] mail adresine isim soy isim okul adı ve doğum tarihi yazarak gönderebilirsiniz.