Şehit Komiser Cem Kerman, şehadetinin 15. yılında Edirne'de anıldı
Tunceli'de 2011 yılında eşi Dilay Kerman ile birlikte terör saldırısında şehit olan Komiser Cem Kerman, şehadetinin 15. yılında Edirne'de mezarı başında düzenlenen törenle yad edildi.
Tunceli’de görev yaptığı sırada 2011 yılında gerçekleştirilen terör saldırısı sonucu eşi Dilay Kerman ile birlikte şehit düşen Komiser Cem Kerman için Edirne’de anma programı düzenlendi.
Şehit Komiser Cem Kerman’ın Buçuktepe Mezarlığı’nda bulunan kabri başında gerçekleştirilen törene Edirne Valisi Yunus Sezer de katıldı. Vali Sezer, Kerman’ın mezarı başında dua ederek şehidi rahmet ve minnetle andı.
ŞEHİT AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEĞİ
Anma programında şehidin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Yunus Sezer, aile fertlerine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.
Törende, Komiser Cem Kerman’ın yanı sıra şehit polis memuru Gökmen Şimşek ve vatan uğruna hayatını kaybeden tüm şehitler için dualar edildi.
Şehit Komiser Cem Kerman, şehadetinin 15. yılında düzenlenen törenle bir kez daha rahmet, minnet ve dualarla anıldı.