Polis ekipleri kentin dört bir yanında denetimdeydi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kapsamlı bir 'şok uygulama' gerçekleştirdi. Kentin 13 farklı noktasında eş zamanlı yapılan denetimlerde binlerce kişi ve yüzlerce araç kontrol edildi.

TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haberin Özeti

  • Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kapsamlı bir “şok uygulama” gerçekleştirdi. Kentin 13 farklı noktasında eş zamanlı yapılan denetimlerde binlerce kişi ve yüzlerce araç kontrol edildi.

İl Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan’ın koordinesinde yürütülen uygulamaya 37 ekipte görev yapan 154 polis katıldı. Denetimler sırasında 1964 kişinin kimlik ve Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapılırken, kontrollerde 3 kişinin yoklama kaçağı olduğu belirlendi.

Trafik ekipleri de uygulama kapsamında 458 aracı denetledi. Yapılan kontrollerde çeşitli trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 17 araç sürücüsüne toplam 560 bin 909 lira idari para cezası kesildi.

İş yerlerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde ise ruhsatında belirtilen alanların dışında alkollü içki servisi yaptığı belirlenen bir işletme hakkında 206 bin 436 lira idari para cezası uygulanması için işlem başlatıldı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kentte kamu düzeninin korunması, suçun önlenmesi ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması amacıyla asayiş ile trafik uygulamalarının aralıksız devam edeceğini ifade etti.