MHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Çayır oldu

MHP Genel Merkezi talimatları doğrultusunda MHP İl Yönetimi tarafından İl Kadın Kolları Başkanlığına Dilek Çayır ve yönetimi görevlendirildi.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Çayır oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Üye kayıtlarını sürdüren MHP Edirne İl Başkanlığı İl Kadın Kolları Başkanlığı'na Dilek Çayır ve yönetimini görevlendirdi. Üye kayıtları yapılan kadın kolları başkanı ve yönetiminin parti rozetleri de hemen arkasından takıldı. Kadın Kolları Yönetim Kurulu ise, Dilek Çayır, Sayın Esra Meriç, Nilüfer Karagülle, Nurcan Çömlek, Sayın Çiğdem Sırayıştalı, Fethiye Gemirhan, Suzan Kesmen, Fatma Kozan, Zehra Özel, Hülya Balkan, Sayın Tuğba Alesci isimlerinden oluştu.

"MHP Yeni üyelerle gücüne güç katıyor"

MHP'nin yeni üyeleriyle gücüne güç kattığını söyleyen İl Başkanı Zakir Tercan,  "Kadın; annedir, kadın eştir, kadın yuvadır, kadın insandır, ailenin temel direğidir. Kadın; toplumun aynası, geleceğimizin ümit ateşidir. Kadın; elinin değdiği yerde, kadının olduğu her zeminde fedakarlık vardır, sağduyu ve sabır hakimdir. Kadın; vatandır, ülkedir, gelecektir, gelecek nesillerin güvencesidir. Kadınlarımızın sosyal, siyasi ve ekonomik hayatın içinde hak ettikleri yerlere, layık oldukları mevkilere gelmeleri vazgeçemeyeceğimiz bir hedef olmalıdır. Bizleri yalnız bırakmayan, kardeşlerimizi bağrımıza basıyoruz, hepinize şükranlarımı sunuyorum. Türkiye’nin Yiğit, İnanmış, İman etmiş; zarafetleriyle, liyakatleriyle, duruşlarıyla davasında bazen bir nefer bazen yol başçı olan Asenalar ile her şey çok güzel olacak" ifadelerine yer verdi.

"MHP Kadın Kolları yeniden eski gücüne kavuşuyor, kavuşacaktır"

Parti olarak her zaman kadınların yanında olduklarını belirten Tercan, "Her şartta analarımızın, bacılarımızın hak ve hukukunu korumaya, savunmaya devam edeceğiz. MHP Kadın Kolları yeniden eski gücüne kavuşuyor, kavuşacaktır. Çünkü taş yerinde ağırdır. Değerli Bayan kardeşlerimiz MHP’ye gelirken keyifle geliyorlar. Kadın kardeşlerimiz MHP’de kendi evinde gibidir. MHP’de çok güzel bir birliktelik ve gönül vermişlik olacaktır. Kadın kardeşlerimize yönelik yapılan çalışmalar MHP ve Ülkücü camiayı oldukça memnun etmiştir. Her insan sevdiği kimseden bir şeyler bekler. Beklemek, sevilenden gelecek olan güzel şeyleri ümit etmektir. Bu bekleyişte bir menfaat yoktur, şair bunu “beklentisiz bekleyiş” diye ne güzel isimlendirmiş, yani bekliyorsun ama herhangi bir çıkar ummadan, safı bir umutla" dedi.

"Zafer Cumhur İttifakının olacaktır!"

MHP'nin Edirne'de güçlü adımlarla ilerlediğini aktaran Tercan, "Katılımlar bu adımların gücünü ortaya koyuyor. Partimize gelerek yeni üye olan Kadınlarımız ile birlikte MHP daha güçlü oluyor ve Edirne’de MHP'nin başarısı için çalışıyorlar, mücadele ediyorlar. Edirne‘de MHP’nin varlığını hissetmeyen kimse kalmayacak... 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Zafer Cumhur İttifakının olacaktır! MHP Edirne İlimizden Milletvekili çıkaracaktır! Kaliteli insanlara denk gelsin hayatınız. Nerde nasıl davranacağını bilen, karakteri sağlam olan ve sizi el üstünde tutan insanlar. Sadece iyi günde varlığını belli edip kötü günde yok olmayan, sözünün eri olan insanlar. En önemlisi varlığı hayatınız da belli olan insanlar" ifadelerine yer verdi.

Yeni katılanların görev almalarının MHP ve Ülkücü camiayı sevindirdiğini aktaran Tercan,  "Yeni katılan arkadaşlarımız gücümüze güç katmışlardır, çok memnun etmişlerdir. Hayırlı olsun, bereketli olsun, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ