KAĞIT RÖLYEF SERGİSİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Edirne'de Kâğıt Rölyef Yapımı Kursu Sergisi açıldı. Edirne Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen sergide kadın kursiyerler tarafından yapılan eserler satışa sunuldu. Vatandaşlar sergiye yoğun ilgi gösterdi.

KAĞIT RÖLYEF SERGİSİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Halk Eğitim Merkezi tarafından kente bir alışveriş merkezinde sergi açıldı. Kâğıt Rölyef Yapımı Kursu Sergisi'nde gösterimi yapılan ürünler satışa sunuldu. Sergide kadın kursiyerlerin yapmış olduğu 3 boyutlu şekillendirme (Kağıt Rölyef) tekniği ile yapılan eserler yer aldı.

Serginin açılışına katılan Edirne Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şeref Uz, serginin hayırlı olmasını diledi.

'Tüm vatandaşları sergimize bekliyoruz'

Sergiye vatandaşların yoğun ilgisi olduğunu söyleyen Uz, 'Kadın öğrencilerimiz tarafından yapılan bu eserleri sergilenmesini istedik. Eserleri aynı zamanda sunduk. Halk Eğitim Merkezi olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmaları vatandaşlarımızla paylaşmayı çok seviyoruz. Bu tür sergilere ve etkinliklere devam edeceğiz. Halk Eğitim Merkezi olarak özellikle kadın kursiyerlerimizin tüm branşlarda yapmış olduğu ürünleri vatandaşlarla paylaşmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşları sergimize bekliyoruz' İfadelerini kullandı.

                Sergi 29 Mayıs Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek. 

Barış Karapaça