GURBETÇİ VATANDAŞIN ERDOĞAN' SEVGİSİ

Almanya'da yaşayan gurbetçi Yılmaz Atakaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisiyle 10 senedir aracının arkasında Cumhurbaşkanın resmi, ismi ve imzası ile sevgisini tüm Avrupa'ya gösteriyor.

GURBETÇİ VATANDAŞIN ERDOĞAN' SEVGİSİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

            Almanya'da Münih havalimanında çalışan Yılmaz Atakaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı, ayrı bir sevgi ve hayranlık besliyor. Almanya'da yaşayan ve yıllık izni için Türkiye'ye gelen Yılmaz Atakaya, aracının camına 10 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ve fotoğrafını yaptırdı.
               
'Recep Tayyip Erdoğan bizim gençlik aşkımız'
                Yıllık iznini tamamlayan ve yaşadığı ülkeye dönmek için Kapıkule sınır kapısından çıkış yapan
Yılmaz Atakaya, aracına yaptırdığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ve fotoğrafı ile dikkat çekiyor.
            Avrupa'da aracında Cumhurbaşkanı resmi, ismi ve imzası dolayısıyla türk vatandaşlar takdir topladığını belirten Yılmaz Atakaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlik aşkı olduğunu sevgisini göstermek için ise 10 yıldır aracının camında resmi, adı ve imzasını taşıdığını söyledi.

Almanya'da yaşayan Atakaya, 'İznimiz bitti dönüyoruz artık. Çok sevdiğimiz vatanımızı geride bırakıyoruz. Her zamanki gibi hüzünlü ve buruk bir şekilde ayrılıyoruz. Maalesef ekmek parası için dönmek zorundayız. 11 ay vatan hasretiyle geçti. Burada geçirdiğimiz 1 ay her şeye bedel. Büyük heyecanla geliyoruz çok hüzünlü bir şekilde ayrılıyoruz. İki gündür yola çıkmak istemiyordum. Memleketimi bırakmak istemiyordum ama çıkmak zorundayız. Recep Tayyip Erdoğan bizim gençlik aşkımız. Çok önceden, 80'li yıllardan tanıyoruz. Biz onu çok iyi biliyoruz tek kelimeyle o bizim aşkımız. İnşallah sonuna kadarda desteklemeye devam edeceğiz. 10 senedir arabamın arkasında Cumhurbaşkanı'mızın resmi, ismi ve imzası var. Az önce Viyanalı bir arkadaş resmi görünce ağlamış onu söyledi. Avrupa'da büyük çoğunluk beni arabamın üzerindeki resim ve imzadan dolayı takdir ediyor. Kimisi alkışlıyor kimisi tebrik ediyor. Gerçekten çok büyük ilgi görüyorum Avrupa'da.' İfadelerine yer verdi
Kumru Öngün