EDİRNESPOR'DA KONGRE 3 EYLÜL'DE YAPILACAK

Edirnespor Başkanı Yavuz Arslan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Arslan, olağanüstü kongreye gideceklerini ve yeni yönetim belirleyeceklerini aktardı.

EDİRNESPOR'DA KONGRE 3 EYLÜL'DE YAPILACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

                Gazetecilerle bir araya gelen Edirnespor Başkanı Yavuz Arslan açıklamalarda bulundu. Geçmişte olduğu gibi amatör sporlara destek vermeye devam edeceğini belirten Arslan, spora en iyi faydayı sağlamak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

ASKF'yi yönetim kurulu ile beraber en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten, Arslan, Edirnespor'u ha ettiği yere getirmek istediklerini kaydetti. 3 Eylül'de olağanüstü kongreye gideceklerini ifade eden Arslan, süreci en iyi şekilde atlatacaklarını söyledi.

'Edirnespor'u hak ettiği yere getirmek istiyoruz'

                Kongreden daha güçlü bir yönetimle çıkacaklarını dile getiren Arslan, 'Edirnespor'u hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Hedefimiz üst ligler. Maddi manevi herkesin desteğine ihtiyacımız var. Kongre tarihimizi 3 Eylül olarak belirledik. Kongrede hayırlısıyla iyi bir yönetimle yeni ufuklara yelken açacağız. Zaten takımımızı kurduk. Kampımızı bitirdik. 4 Eylül'de ilk maçımıza çıkacağız. Art arda galip gelip, galibiyetler alarak iyi bir hava yakalayıp bundan sonraki süreçte play-offun içinde kalmayı hedefliyoruz. Minimum yirmi beş kişilik bir yönetim kurmayı hedefliyoruz.' Dedi.

'Edirneliler bizlere destek olsun'

Edirnespor taraftarına seslenen Arslan, 'Edirneliler sadece bizim maçlarımıza gelsinler. Bize destek olsunlar. Biletini alsın maça gelsin. Bizim tek isteğimiz, beklentimiz şu an için bu. Biz dolu tribünlerle oynamak istiyoruz. Çünkü Edirnespor play - off'un içinde olacaktır. Olmayı hak ediyor. Şampiyonluğa oynayacaksak dolu tribünleri oynayıp takımı o havaya sokmamız lazım.' Şeklinde konuştu.

Türkiye'de stadı olmayan birkaç kulüpten biri olduklarının altını çizen Arslan, güzel bir stat yapılırsa Edirnespor'un maçları dolu tribünler önünde oynayabileceklerini dile getirdi.

'Gücümüze güç katacak yöneticilere ihtiyacımız var'

Edirne'nin 15 bin kişilik bir stada ihtiyacı olduğunu söyleyen Arslan, 'Edirnespor gerçekten çok maliyeti büyük bir takım oldu. 3. ligde belki insanlar küçümsüyorlar ama bizim 12 milyona yakın bir giderimiz söz konusu. Bunun 7 milyona yakın kısmı futbolcu gideri ama 5 milyon civarı da konaklama, ulaşım gıda antrenman malzemesi, kampı, 2 milyon civarı bir giderimiz var. 6 '“ 7 milyon lira arası bir gelirimiz var. Her yıl, yani bu yıl özellikle 5 milyona yakın bir açıkla başlıyoruz. O yüzden bizim sponsorlara, bizim gücümüze güç katacak yöneticilere ihtiyacımız var.' Dedi.

 Ebru Yıldız Günenç