Edirneli Pehlivan Er Meydanında Kürsüye Çıktı
Edirneli pehlivan Tevfik Gülter, 66. Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri'nde Küçük Orta Küçük Boy kategorisinde üçüncülük elde ederek kürsüye çıktı.
Balıkesir’de düzenlenen ve Türkiye’nin farklı kentlerinden çok sayıda pehlivanın er meydanına çıktığı 66. Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde Edirneli sporcu Tevfik Gülter de mücadele etti.
Küçük Orta Küçük Boy kategorisinde rakipleriyle karşılaşan Gülter, müsabakalar boyunca başarılı bir performans ortaya koydu. Rakiplerini geride bırakarak dereceye giren Edirneli pehlivan, organizasyonu üçüncü sırada tamamladı.
EDİRNE’YE ÜÇÜNCÜLÜKLE DÖNDÜ
Türkiye’nin önemli geleneksel yağlı güreş organizasyonlarından biri olan Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde kürsüye çıkmayı başaran Gülter, kazandığı üçüncülükle Edirne’yi temsil etti.
Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde madalyasını alan Tevfik Gülter, elde ettiği dereceyle önemli bir başarıya imza attı.