Edirne'nin Eğitim Talepleri Bakan Tekin'e İletildi
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i ziyaret ederek Edirne merkez ve ilçelerinde eğitim alanında devam eden çalışmalar ile kentin eğitim ihtiyaçlarını görüştü.
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede Edirne merkez ve ilçelerinde eğitim alanında sürdürülen çalışmalar, mevcut ihtiyaçlar ve eğitim imkanlarının geliştirilmesine yönelik talepler ele alındı.
Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İba, Edirne’nin eğitim alanındaki ihtiyaçlarını Bakan Tekin’e ilettiklerini ve hayata geçirilebilecek çalışmalar konusunda kapsamlı bir görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.
Edirne’de eğitim imkanlarının geliştirilmesine yönelik çalışmaların önemine dikkat çeken İba, kent merkezi ve ilçelerde devam eden çalışmaların yanı sıra eğitim alanındaki talepleri de Bakan Tekin’e aktardıklarını ifade etti.
Görüşmenin ardından Bakan Tekin’e teşekkür eden İba, nazik kabulü, Edirne’ye gösterdiği yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla memnuniyetini dile getirdi.