Edirne'de 55 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi

Edirne'de düzenlenen sünnet şöleni kapsamında 55 çocuk ve aileleri için renkli bir program gerçekleştirildi. Polis ve jandarma ekiplerinin eşlik ettiği sünnet konvoyu, Trakya ezgileri eşliğinde kent merkezinde tur atarak Söğütlük Millet Bahçesi'ne ulaştı.

TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Valiliği himayesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı iş birliğinde düzenlenen sünnet şöleni, çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.

KONVOY KENT MERKEZİNDE TUR ATTI

Şölen programı saat 15.30’da Edirne Valiliği önünde sünnet çocukları ve ailelerinin bir araya gelmesiyle başladı. Burada oluşturulan konvoya trafik polisi ve jandarma ekipleri de araçlarıyla destek verdi.

Siren sesleri ve Trakya ezgileri eşliğinde hareket eden konvoy, kent merkezinde tur attı. Güvenlik güçlerinin araçlarıyla renk kattığı sünnet alayı, güzergah boyunca vatandaşların da ilgisini çekti.

Çocukların büyük heyecan yaşadığı konvoyda renkli görüntüler ortaya çıkarken, vatandaşlar da korteje ilgi gösterdi.

ŞÖLEN SÖĞÜTLÜK’TE DEVAM ETTİ

Edirne Valiliği önünden hareket eden sünnet alayı, kent merkezindeki turun ardından Söğütlük Millet Bahçesi’ne ulaştı.

55 çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonun, çocukların ve ailelerinin birlikte güzel vakit geçirmesine imkan sağladığı belirtildi.

Edirne Valiliği himayesinde gerçekleştirilen etkinlikle çocuklara sünnet günlerinin anılarında yer edecek coşkulu ve keyifli bir gün yaşatılması amaçlandı.