Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Edirne'de

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanları bir dizi temasta bulunmak üzere Edirne AK Parti İl Başkanlığında teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Gerçekleşen programda açıklamalarda bulunan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Dün olduğu gibi bugün de ve gelecekte de gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.' İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Edirne'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et


AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen program kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanları Prof.Dr. M.A. Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla ve Ahmet Minder teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gerçekleşen programda açıklamalarda bulunan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti olarak çok büyük bir aile olduklarını, milletin sesi ve vicdanı olmaya devam edeceklerini aktardı. 

'Bir siyasi parti olmanın çok ötesindeyiz'

Büyük Türkiye hedefi doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde bir araya geldiklerini ve bir siyasi parti olmanın çok ötesinde olduklarına dikkat çekti.


 'Bugüne dek yazdığımız başarı hikayelerine yenilerini ekleyeceğiz'
Dün olduğu gibi bugün de ve gelecekte de gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyleyen İba, 'Hamurunu aziz milletimizin yoğurduğu, istikametini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği ve kurulduğu ilk günden bu yana milletimizin sesi ve vicdanı olan bir partiyiz. Partimizi ve ülkemizi 2023 hedeflerine beraber taşıyarak bugüne dek yazdığımız başarı hikayelerine yenilerini ekleyecek bir aileyiz.' İfadelerini kullandı. 

'Hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız'

Türkiye genelinde olduğunu gibi Edirne'de de aynı güç ve motivasyonla birlik olacaklarını dile getiren İba, el ele vererek tüm hedeflere birlikte ulaşacaklarını kaydetti.
Edirne'ye temaslarda bulunmak için gelen danışmanlara teşekkürlerini ileten İba, yeni ufuklar açmak için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne'nin en büyük eksikliğinin AK Parti belediyeciliği ile tanışmamış olması olduğunu ve Cumhurbaşkanı ifadesiyle, hizmetin yerelde başladığını belirtti.


Gerçekleştirilen konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanları Prof.Dr. M.A. Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla ve Ahmet Minder teşkilat mensuplarıyla bilgi alışverişinde bulundu.