Bulgaristan'dan gelen öğrenci ve öğretmenlere Edirne tanıtıldı

Edirne İl Müftülüğü koordinesinde, Edirne Valiliği himayelerinde gerçekleştirilen program kapsamında Bulgaristan'dan gelen öğrenciler ve öğretmenler kentte ağırlandı. Düzenlenen program çerçevesinde Edirne'nin tarihi ve kültürel mekânları öğrenci ve öğretmenler tarafından ziyaret edildi.

Bulgaristan'dan gelen öğrenci ve öğretmenlere Edirne tanıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen program kapsamında Bulgaristan'dan Edirne'ye gelen 130 öğrenci ve öğretmen  İl Müfütlüğü görevlileri tarafından Kapıkule Sınır Kapısı'nda karşılandı. Edirne İl Müftülüğü koordinesinde, Edirne Valiliği himayelerinde gerçekleştirilen etkinliğin birinci gününde öğrenci ve öğretmenler Hıdırlık Tabyası, Balkan Savaşları Müzesi, II. Bayezid Külliyesi - Sağlık Müzesi, Eski Cami, Üç Şerefeli Cami ve Selimiye Camini ziyaret etti.

                Düzenlenen etkinlik dâhilinde 2 günlük program için Edirne'ye gelen 130 öğrenci ve öğretmen Saraçlar Caddesi ve Alipaşa Çarşısı'nı gezdi ve kent hakkında görevlilerden bilgi aldı.

                Bulgaristan'dan gelen öğrenciler ile bir araya gelen Edirne İl Müftüsü Alettin Bozkurt, ziyaretlerin önümüzdeki günlerde devam edeceğini ifade etti.