Başkan İba'dan Recep Gürkan'a hatırlatma

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Büyük Taarruz'un 100. Yılında Büyük Balkan Buluşması etkinliğinde konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'Cumhurbaşkanımız' hitabıyla sahneye davet etmesine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Başkan İba'dan Recep Gürkan'a hatırlatma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir dizi temaslar için Edirne'ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, 'Sayın Cumhurbaşkanım' diye sahneye davet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tepkileri üzerine topladı. Başkan Gürkan'ın "2023 Haziranı'nda seçilecek Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı olacak. O tarihte Mustafa Kemal'in kurduğu Cumhuriyet'in Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturacak kişi Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Sayın Cumhurbaşkanım sizi konuşmalarınızı yapmak üzere kürsüye davet ediyorum" sözleri karşısında Kılıçdaroğlu'nun sahneye çıktığında tek bir kelime dahi etmemesi de kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

Bu ülkede Cumhurbaşkanının milletin kararıyla seçildiğine değinen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Gürkan'ı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eleştirdi. Başkan İba sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, " Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, daha adaylığı bile resmen açıklanmamış Kemal Kılıçdaroğlu'nu sahneye "Cumhurbaşkanımız" diyerek çağırmış... Recep Gürkan'a hatırlatalım! Bu ülkede Cumhurbaşkanı, milletin kararıyla seçiliyor! ifadelerine yer verdi. Başkan İba'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma çok sayıda destek ve yorum geldi.

Haber Merkezi