Başkan İba '2023 yılında yeni ve daha büyük hedeflere doğru kararlılıkla ilerleyeceğiz'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. İba, mesajında 2023 yılının Edirne'ye ve tüm Türkiye'ye sağlık, mutluluk, refah, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan İba '2023 yılında yeni ve daha büyük hedeflere doğru kararlılıkla ilerleyeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni bir yıla girerken bir yandan heyecanlarının arttığını, bir yandan da umutlarının, gayretlerinin ve mücadelelerinin güç kazandığını dile getiren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yeni ve daha büyük hedeflere doğru kararlılıkla ilerlediklerini söyledi.

2023 yılının gerek Türkiye gerekse de Edirne için yeni hedeflerin, yeni fırsatların, yeni hizmetlerin ve yeni yatırımların yılı olacağını ifade eden İba, “Bildiğiniz gibi Edirnemize AK Parti iktidarı olarak son 20 yılda birçok yatırımda bulunduk. Bugüne kadar vermiş olduğumuz birçok vaadimizi bir bir yerine getirmenin huzurunu, heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bundan sonra da hedefimiz, ülkemiz, milletimiz ve Edirnemiz için güzel hizmetlerin devamını sizlerin dua ve desteğiyle sağlamak olacaktır. “ dedi.

Edirne’de yaşayan vatandaşlar ile el ele gönül gönüle oldukları bir yılı daha geride bıraktıklarını dile getiren Başkan İba, “Bu duygularla 2023 yılının sevginin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin hakim olduğu, hayırlı ve bereketli bir yıl olması dileğiyle, sevgili hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, Edirnemiz ve Türkiyemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Şeklinde konuştu.

 

HABER MERKEZİ