Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü iftar programı düzenledi

Edirne'de Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı Merkez Huzurevi'nde Ramazan ayı dolayısıyla iftar programı gerçekleştirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü iftar programı düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

11 ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla Edirne’de Merkez Huzurevi’nde protokol üyelerinin katılımıyla iftar programı düzenlendi. Düzenlenen programda protokol üyeleri iftar öncesi Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

Merkez Huzurevi’nde düzenlenen iftar programına Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık’ın eşi Dilek Kırbıyık, Edirne Vali V. Sıdkı Zehin ve eşi, Edirne Vali Yardımcıları Zafer Karamehmetoğlu ve Samet Öztürk, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ile İl Müdür Yardımcıları Sebahattin Bilgiç ve Erdinç Topçu, Edirne İl Sağlık Müdürü M. İshak Yıldırım, Çevre/Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Engin Öztürk, Edirne SYDV Müdürü Tezcan Fidan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ender Aydın başta olmak üzere bir çok kamu kurum ve kuruluş idarecisi ile huzurevinde hizmet alan olan yaşlılar katıldı.

İftar öncesi; Ülkemiz ve Milletimiz için canlarını feda eden tüm aziz Şehitler ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için dualar edildikten sonra “İbadet, yardımlaşma, kaynaşma, birlik ve beraberlik” konularında sohbetler gerçekleştirildi.

              Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen ve onlarla tek tek sohbet eden Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık’ın eşi Dilek Kırbıyık ve Edirne Vali V. Sıdkı Zehin yaşlıların yaşam hikayelerini ve taleplerini dinledi.

Düzenlenen program toplu hatıra fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN