8 FETÖ ŞÜPHELİSİ YAKAYI ELE VERDİ

Fetullahcı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları Yunanistan'a yasa dışı yollarla kaçamaya çalışırken yakayı ele verdi. Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 8 FETÖ şüphelisi yakalandı. Edirne'nin Havsa ilçesinde durdurulan araçta yakalanan şüphelilere yardım eden 3 kişi gözaltına alındı.

8 FETÖ ŞÜPHELİSİ YAKAYI ELE VERDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri alınan istihbaratı değerlendirdi. Ekipler İstanbul plakalı bir aracı Havsa ilçesinde durdurmaya çalıştı. Operasyon kapsamında Doyran Köyü'nde durdurulmak için önlem alınan araç polisin '˜dur' ihtiyacına uymayarak kaçtı. Araç sürücüsü kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalandı.

                 Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından araçta yapılan aramada aralarında ihraç polis ve öğretmenlerin de olduğu tespit edilen ve haklarında "FETÖ'ye üyelik" ve "FETÖ'ye bilerek isteyerek yardım etme" suçlarından istinafta dosyaları bulunan 8 Fetullahcı Terör Örgütü mensubu şüphelisi yakalandı. Zanlıların kaçmasına yardım ettikleri tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı.