7 adreste 91 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, 7 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonlarda yasadışı yollardan Avrupa'ya gitmek için hazırlanan 91 düzensiz göçmen yakalandı.

7 adreste 91 düzensiz göçmen yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Evlerde yapılan aramalarda ise kaçış için kullanılan şişme bot ve ekipmanlar ele geçirildi.
                Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, yasadışı yollardan kaçmak üzere Edirne’ye gelen düzensiz göçmenlere yönelik operasyon gerçekleştirildi.
                Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 7 adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarda 91 düzensiz göçmen yakalandı.

Göçmenlerin geçici olarak ikamet ettikleri adreslerde yapılan aramalarda ise yasadışı yollardan kaçmak için kullandıkları şişme bot ve ekipmanlar ele geçirildi.
                Yakalanan düzensiz göçmenler işlemlerinin tamamlanmasının ardından Edirne İl Göç İdaresi'ne teslim edildi. Ayrıca alınan bilgiye göre Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığı suçu çerçevesinde yapılan ev aramalarında, yabancı uyruklu şahısların yurt dışına kaçarken kullanacağı 1 adet şişme bot ve aparatı, 12 bin 300 Türk lirası, 105 EURO ve 135 Dolar para ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı.


 

Muhbir