'6'lı masa 2023 seçimlerini görmeden paramparça olmuştur'

CHP, İyi Parti, DEVA, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve DP'nin oluşturduğu ortak masa, ilk anlaşmazlıkta dağıldı. MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, 'Altılı masayı Meral fayının üstüne kurmuşlar, fay kırıldı 6'sıda göçük altında kaldı' ifadelerine yer verdi.

'6'lı masa 2023 seçimlerini görmeden paramparça olmuştur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kemal Kılıçdaroğlu’na ölene kadar vefa borcu olan Meral Akşener'in masayı devirdiği yetmiyormuş gibi birde CHP’li beledi başkanlarına kazan kaldırın isyan edin dediğini ve bunun büyük vefa göstergesi olduğunu dile getiren Tercan,"Büyük bozguncu, fitnebaz… Başka bir partinin iç-işlerine burnunu sokuyor. Allah bunun şerrinden herkesi korusun! Hırs ve ihtiras nedir, gözleri nasıl kör eder? Koltuk kavgası nedir, nelere kadirdir? İhanet nedir, nasıl defalarca tekrarlanır?" dedi.

"Akşener masayı yerle bir etti"

Rezilliğin bini bir para Meral Akşener'in 6'lı masayı yerle bir ettiğini söyleyen MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan,"CHP’yi yönetemeyen adamdan Cumhurbaşkanı olmaz diye masadan kalkan Meral Akşener, iyi partide Cumhurbaşkanı olacak adam bulamamış CHP’nin Belediye Başkanlarına kazan kaldırın sizi Cumhurbaşkanı adayı yapayım diyor. Ben çıkamadım bu işin içinden siz buyurun… Kemal Kılıçdaroğlu “Yavaş ve İmamoğlu” ikilisinin Cumhurbaşkanı adayı yapılmayacağını defalarca söylediği halde Meral Akşener CHP’nin iç işlerine müdahale ederek, sayesinde siyasette var olmayı sürdürdüğü CHP’ye hem saygısızlık, hem de nankörlük etmektedir.  Kılıçdaroğlu: İmamoğlu aday olsun istemiyor. Akşener: Kılıçdaroğlu aday olsun istemiyor. HDP: Mansur Yavaş aday olsun istemiyor. İmamoğlu: Kendinden başka hiç kimse aday olsun istemiyor. Kılıçdaroğlu: Baykal'ı sattı. Akşener: Bahçeli'yi sattı. Davutoğlu: Davayı sattı. Babacan: Erdoğan'ı sattı. Karamollaoğlu: Milli Görüşü sattı. Ümit Özdağ: Akşener'i sattı. Fetulla Gülen: Türkiye'yi sattı. Akşener 6'lı masayı sattı. Satan satana. Meral Akşener: 1999 yılında Tansu Çiller'i yarı yolda  bırakıp Köksal Toptan'ı destekledi. 2002 yılında Ak Parti'yi  yarı yolda bıraktı. 2015 yılında Devlet Bahçeli'yi yarı yolda bıraktı. 2023 yılında Kılıçdaroğlu'nu da yarı yolda bıraktı" ifadelerine yer verdi.

"Kumarbazların kumar masası devrildi!"

CHP'nin içinin boş slogandan ibaret olduğunu belirten Tercan, "Meral Akşener ve avaneleri MHP üzerinde operasyon yaparken, Halk Tv iştahla MHP’den istifaları manşet manşet sunuyordu. Şimdi besledikleri kendilerini satınca İP’ten gelen istifaları öfkeyle ve iştahla manşetlerine taşıyorlar. Çare Sarıgül dediler, olmadı. Gandhi Kemal dediler, tutmadı. Ekmek için Ekmeleddin dediler, yan yattı. Türkiye deyince Muharrem İnce dediler, takla attı. Her şey çok güzel olacak İmamoğlu her yerde battı. Altılı masayı Meral fayının üstüne kurmuşlar fay kırıldı 6’sıda göçük altında kaldı. Ekipler enkazın altında canlı var mı diye bakıyor! Bu arada da ABD’den hassas burunlu köpekler yola çıkmış geliyor" şeklinde açıklamada bulundu.

"6+HDP masa bundan böyle yok hükmündedir"

Meral Akşener'in son iki aydır Kemal Kılıçdaroğlu’na âdeta Çin işkencesi yaptığını vurgulayan Tercan, "Akşener kendisinin sevmediği Mansur Yavaş, kendisinin çok sevdiği Ekrem İmamoğlu üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok zavallı bir hâle düşürmüştür.

Kişisel ve siyasi menfaatleri için yan yana gelenlerin, aynı sebepler için birbirini satması şaşırtıcı olmayacaktır. Umarım bu masada Kemal Kılıçdaroğlu acınacak bir hâle düşer. Kılıçdaroğlu’nun hibesiyle parti kuran, meclise giren bir parti bugün onu CHP’li Belediye Başkanlarıyla eziyor. İki çapsız belediye başkanı karşısında “Sen bir hiçsin” noktasına getiriyorlar. Kılıçdaroğlu bu muameleyi hak ediyor mu? Fazlasını da hak ediyor.  %9’luk oy oranı olan bir parti, iki çapsız CHP Belediye Başkanıyla %25 oy potansiyelinde olan CHP’nin Genel Başkanını eziyor. İki çapsızı överek, “Sen bunlar karşısında daha çapsızsın” propagandası yapıyorlar. 6+HDP masa bundan böyle yok hükmündedir" ifadelerini kullandı.

"Kılıçdaroğlu şimdi ektiğini biçiyor"

 “Ne ekersen onu biçersin” sözünden örnek veren Tercan, "Kemal Kılıçdaroğlu da şimdi ektiğini biçiyor. Nedir o ektiği? Biliyorsunuz sinsi olmayı başaran, kurnaz olmaya siyasi aklı yetmeyen Kılıçdaroğlu, 1 Kasım 2015 seçimleri sonrası FETÖ’nün MHP’yi ele geçirme operasyonlarında MHP içinde kullanılan tiplerin hepsine sahip çıkmıştı. Meral Akşener MHP’de operasyon figüranlığı yaparken destek veren Kemal Kılıçdaroğlu şimdi CHP’de operasyon yiyor. Akşener’in temel özelliği kendine kim sahip çıktıysa onu hançerlemektir. Siyasi sicili ortadadır. Hedefinde şimdi Kılıçdaroğlu vardır. Bakalım onunla ilgili yeni tezgâhlar deneyecek mi? Akrep doğasına uygun davranmaktadır. Kimse şaşırmasın. Bu saatten sonra olacakları Kemal Kılıçdaroğlu düşünmelidir. Beslediği kargalar gözünü oyacaktır. Bu 6’lı masa bu gidişle 2023 seçimlerini görmeden paramparça olmuştur" ifadelerine yer verdi.

"Altılı Masa Yıkıldı"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmeyen Meral Akşener'in masayı terk ettiğini aktaran Tercan,"Akşener'in bu hamlesi sonrası partisinde istifa rüzgarları esmeye başladı. Altılı Masa Yıkıldı, Kemal Kılıçtaroğlu, Zillet İttifakı altında kaldı! MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli diyor ki: “Unutmayınız bir kere satan yine satar. Vefasızlık imansızlıktır, ihanete iltifat ve ihtiramdır” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ