2022-2023 YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı Başkanlığında, 2022-2023 Yeni Eğitim Öğretim Yılı öncesi Mesleki Eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yeni öğretim yılında yapılacak çalışmalar ele alındı.

2022-2023 YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen toplantıya Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Birimi sorumlu Müdür Yardımcısı Cemal Turan, şube müdürü Aydın Erünsal ile Merkez ilçede bulunan meslek liselerinin okul müdürleri katıldı.

2022-2023 eğitim öğretim yılı sene başı mesleki eğitimin değerlendirildiği toplantıda, mesleki eğitim merkezi programına kayıtlar ve yeni eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar ele alınıp değerlendirildi.

Toplantıyı değerlendiren Arpacı, 'Daha çok üreten, daha güçlü bir Türkiye için mesleki eğitimin önemi büyük. Öğrencilerini donanımlı birer birey olarak yetiştirmek için özveriyle çalışan, okullarını birer üretim merkezi haline getiren tüm okul yöneticilerimize teşekkür ederek, yeni eğitim öğretim yılında çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.' İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi